Liverpool spiller på søndag kl. 14.30 mod Manchester United på Anfield. Det er en vital kamp for begge hold, ikke blot fordi at det er en kamp mellem to rivaler, men også fordi de to hold ligger side om side i tabellen og kæmper om de eftertragtede top 4 pladser. Kampen vil uden tvivl blive fulgt af millioner af fans verden over, men særligt én mand stjæler al opmærksomheden op til storkampen.

pele

Det er nemlig netop blevet bekræftet, at den brasilianske legende, Pele vil være tilstede på Anfield til kampen mod Manchester United. Liverpool har officielt budt Pele velkommen til kampen, som han skal se fra stadions bedste pladser. Her vil han blandt andet kunne se hans landsmand, Coutinho udfolde sig og muligvis brillerer på samme måde, som han har gjort i det seneste stykke tid i Premier League.

Pele har ingen direkte forbindelse til Liverpool, men han optrådte dog i en reklame op til VM i Brasilien, sammen med Liverpool stjernen, Daniel Sturridge. Det skulle eftersigende være fastfood kæden, Subway, som står bag Peles besøg på Anfield. Subway er nemlig også officiel sponsor af Liverpool’s mad til klubbens træninger.