Tottenhams Christian Eriksen har vokset sig til en markant profil, hvad enten han tørner ud for London-klubben i det fineste engelske selskab eller på det danske landshold. Det er blevet bemærket ude i det store Europa.

Af Anders Lang Jensen

Christian Eriksen fejrer scoring

Den franske storklub er ifølge The Express klar til at sælge Angel Di Maria og Julian Draxler for at finansiere et bud på danskeren.

En lang række Spurs-stjerner har forlænget med klubben i nyere tid. Men selvom forhandlingerne angiveligt er i gang, har danske Christian Eriksen endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt.

Og ifølge The Express skulle den franske storklub, Paris Saint-Germain, nu stå klar til at udnytte kontraktsituationen og forsøge at lokke danskeren væk fra England.

 

Tidligere i transfervinduet er Eriksen, der scorede 14 mål og lavede 10 assists for Tottenham sidste sæson, blevet rygtet til både Real Madrid og Barcelona.

Paris Saint-Germain er nu det seneste skud på stammen over klubber med interesse i den danske stjerne. De franske mestre skulle angiveligt ville byde hele £100 millioner. Svarende til knap 830 millioner danske kroner – for fynboen.

 

Pengene skulle angiveligt findes i budgettet ved at sælge Angel Di Maria og Julian Draxler.

Men i og med at Tottenham ikke hentede nogle spillere i dette transfervindue, virker det usandsynligt, at klubben skulle være beredt på at sælge den danske midtbaneprofil.

Spurs har ingen direkte erstatning på plads i stand til at udfylde Eriksens rolle. Så et salg af danskeren kunne have ødelæggende effekt på Spurs ambitioner om at ende i top fire. Samtidig rygtes det, at danskeren inden længe bliver tilbudt en ny kontrakt hos Tottenham sammen med holdkammeraten Dele Alli.

TRANSFERAFSLØRING: Billeder af to nye stjerner i United-trøjen lækket