Carles Puyol har fået Barcelona-fansenes hjerter til at banke, efter han i en udtalelse for nylig anslog, at han muligvis en dag kommer tilbage som fodboldspiller for FC Barcelona.

Carles Puyol, Xavi Hernandez, Lionel Messi og Sergio Busquets jubler over, at Barcelona har scoret. Foto: REUTERS/Albert Gea

Fra venstre: Carles Puyol, Xavi Hernandez, Lionel Messi og Sergio Busquets jubler over, at Barcelona har scoret.
Foto: REUTERS/Albert Gea

Den centrale forsvarsspiller er en stor legende i Barca, hvor han vandt seks La Liga-titler og tre Champions League-titler i hans tid i den catalanske klub.

Puyol har foruden klobtrofæer også vundet trofæer som landsholdsspiller med Spanien, hvor han blandt andet har vundet EM i 2008 og VM i 2010, før han hang støvlerne på hylden i 2014, hvor en knæskade måtte sætte en stopper for karrieren.

Den pensionerede fodboldspiller med det krøllede hård udtalte han, at det ikke var helt usandsynligt, hvis han en dag vendte tilbage.

Således udtalte han sig til UEFA:

“Jeg vil ikke sige, at jeg ikke kommer til at spille igen en gang i fremtiden, men lige nu er det kun venskabskampe.”

Det er muligvis hans erfaring, som Barcelona efterspørger. Klubben har været inde i en slags krise over de seneste par uger, hvor man blandt andet har tabt til Real Sociedad, Real Madrid og senest Atletico Madrid i går.

Måske er det for meget at forlange, at han i en alder af 38 år vil kunne gøre sig gældende på det højeste niveau, men vi ville ELSKE, at se Puyol trække støvlerne på fødderne igen.

Vi krydser fingre for, at det sker!

Læs også: Avis: Topklubber ude efter fransk profil