Pep Guardiola har fortalt, at han måske ikke kommer til Premier League før 2018.

Bayern München træneren blev hurtigt den mest eftersøgte træner, da han fortalte, at han regnede med at underskrive en kontraktforlængelse hos Bayern.

Guardiola gjorde det dog klart, at hans næste klub vil være i Premier League.

Express Sport forstår, at Guardiolas næste klub var sat til at være Manchester City, men Manchester United var også interesserede, samtidig håbede Chelsea-ejeren Roman Abramovich, at Guardiola ville komme til stamford Bridge.

Guardiola fortæller til Express sport:

“Når jeg underskriver en kontrakt, vil jeg offentliggøre det med det samme. Måske vil der gå to tre år indtil jeg kommer til Premier League. Jeg er meget glad for det jeg har opnået i München, jeg arbejder hvert sekund indtil min mission er færdig. Efter det vil jeg gå hjem og vente på en mulighed i Premier League, hvis der ikke er nogen mulighed til den tid så er det bare sådan det er”.

Guardiola fortæller til express: 

“Jeg er ked af at jeg har skabt så meget spænding. Normalt i min karriere både som træner og spiller, respektere jeg mine kollegaer meget, så jeg er ked af det, det var ikke meningen.

Jeg ville aldrig forlade en klub med så kort varsel. Jeg har ikke talt med spillerne omkring det mulige skifte til England. Vi taler kun om fodbold, men de har nok hørt noget om det alligevel.

Læs også: Ronaldo: “Messis venstre fod er virkelig god”