Den nuværende Manchester City-træner Pep Guardiola har fået et noget alternativt kompliment fra en af hans tidligere spillere. Det drejer sig om højrebacken Dani Alves. I den nye film om Barcelona ved navn “tag bolden og spil bolden” udtaler den brasilianske landsholdsspiller, der til daglig spiller for PSG i Ligue 1, at Guardiolas måde at træne og coache sine spillere, er bedre end sex.

Til det svarede Guardiola noget kækt og sjovt, der nedtoner Dani Alves ‘ kompliment. Den spanske træner svarede: “Jeg ville til enhver tid vælge sex, haha”.

Dani Alves vandt blandt andet to Champions League-titler under Guardiola i den catalanske storklub Barcelona. Og han var en af de bærende kræfter på mandskabet, der i slutningen af 00’erne blev betragtet som det bedste hold nogensinde. I dag er han i PSG efter en enkelt sæson i Juventus.

Dani Alves: Jeg ville vende tilbage til Barcelona lige nu, hvis de bare gjorde dette…

Guardiola udtaler sig

Forud for Manchester-derbyet søndag udtaler Guardiola følgende om ham selv og hans træningsstil.

“Jeg ville foretrækker sex til enhver tid. Sådan er det bare haha, han er sjov Dani Alves. Jeg kan fornemme, at der er en del spillere, der godt kan lide den måde jeg træner på. Og det er dejligt. Men omvendt, så er der også nogen på den anden side. Og det er blandt andet Zlatan. Han kunne ikke lide det. Og det har måske noget og gøre med at han ikke spillede så meget.”

“Nogen gange kan man overbevise dem. Nogen gange kan man ikke. Der var ikke noget at gøre med svenskeren (Zlatan, red.). Og sådan er det bare. Der er en liste af spillere på Alves’ side. Og Zlatans side. Og det må man bare finde sig i som træner. Jeg ændrer ikke på noget i  hvert fald.”