Af Anders Lang Jensen

Franske Kingsley Coman er permanent skiftet til tyske FC Bayern München, men allerede denne sommer er der én bestemt spansk manager på Etihad Stadium, der er klar til at hente den unge franske offensivspiller.

Photo by Chris Brunskill/Getty Images

Landsmanden Ousmane Dembele er en stor profil hos Dortmund, og her ligger Pep Guardiolas interesse angiveligt også. Men opgaven om at hente Dortmund-spilleren til Manchester ligner en umulig én af slagsen, og derfor retter The Citizens fokus mod Coman. Det melder det franske medie RMC.

For selvom repræsentanter fra Manchester City angiveligt mødtes med Dembele i Manchester, for at snakke et eventuelt skifte, så vil Dortmund meget nødigt sælge den franske guldfugl, der også er rygtet mod endnu sydligere himmelstrøg nærmere bestemt FC Barcelona.

Photo by A. Beier/Getty Images for FC Bayern

Coman er ikke en fast mand på Carlo Ancelottis Bayern-mandskab, og med blot 3 mål og en enkelt assist fra franskmandens side har det ikke været prangende fra Coman. Dermed kan Bayern overveje at sælge, hvis det rette tilbud lander i indbakken hos ledelsen på Allianz Arena i Bayern.

Coman underskrev en permanent aftale med den sydtyske storklub i dette transfervindue, og ankom fra italienske Juventus efter et relativt succesfuldt ophold i Torino.

Foto: REUTERS/Dylan Martinez

Udover de to unge offensivspillere rygtes chilenske Alexis Sanchez også mod den blå del af Manchester, og mediet skriver videre, at Pep Guardiolas førsteprioritet denne sommer netop er Arsenal-stjernen. Udover ham vil den tidligere Barcelona-træner supplere med enten Dembele eller altså Coman.