Ifølge flere engelske medier er Manchester United meget interesserede i, at hente den svenske stjerne, Zlatan Ibrahimovich til klubben. Klubben er på jagt efter en ny angriber, som kan gøre det, som Radamel Falcao og Robin van Persie ikke har kunnet i denne sæson – score mål. ZlatanIbrahimovic_0908g_505

Zlatan Ibrahimovich skulle være manden, som Manchester United har udset sig som deres kommende spidsangriber. Den danske Manchester United legende, Peter Schmeichel har netop været ude med udtalelser om, at Zlatan er født til at spille for Manchester United og at han ville passe perfekt ind i klubben.

Schmeichel sammenligner svenskeren med en vis Eric Cantona som han legede med United.

– Hvorfor var Cantona så god, da jeg var der, men ikke i Leeds eller Frankrig? Fordi det er Manchester United. Du kan have en hvilken som helst personlighed, du ønsker. Beckham, Cantona, de blomstrede i klubben. Tusindvis af spillere forsøgte at være ligesom dem, men mislykkedes, fordi de ikke har den samme personlighed.

Schmeichel mener altså, at Zlatan har den helt perfekte unikke personlighed, som skal til for at blive en stjerne hos Manchester United. Der har igennem de seneste måneder været mange rygter om, at Zlatan vil væk fra Frankrig og PSG, og netop Premier League er én af de ligaer, hvor han aldrig har spillet.