I går aftes lagde Gerard Piqué et billede op af sig selv sammen med Neymar. Med til billedet hørte sig en kort, men meget vigtig besked, som ikke er til at tage fejl af. Neymar bliver i Barca!

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

I den forgangne har Barca-fans været fyldt med tvivl og forundring over, om deres store profil, Neymar, var på vej væk fra klubben. Men denne besked fra Gerard Piqué overraskede alt og alle sent søndag aften. Her lagde han et billede ud af sig selv sammen med Neymar, med teksten: “Han bliver”.

Efterfølgende har billedet spredt sig på de sociale medier, takket være Gerard Piqué, som har lagt billedet ud på både Twitter og Instagram. Få timer inden deltog Neymar selv i et møde med ledelsen i Barcelona for at afklare hans situation.

Læs også: FCK kunne ikke bruge ham – nu er han til prøvetræning i Premier League

På trods af udmeldingen fra Gerard Piqué venter både medier og fans dog stadigvæk på en endelig og officiel udmelding fra enten hovedpersonen selv eller fra Barca, før man for alvor kan ånde lettet op. Piqués besked søndag aften må dog alligevel betragtes som en fremragende nyhed for de mange Barca-fans og et lovende tegn for Neymars fortsættelse i Barca-trøjen.

Se opslaget herunder.

https://www.facebook.com/3GerardPique/photos/a.170050133011016.40660.168375189845177/2094923987190278/?type=3