Lyon-stjernen Alexandre Lacazette har været rygtet meget mod Arsenal, men nu melder Manchester United sig for alvor ind i kampen. L’Equipe skriver at Manchester United vil forsøge at stjæle Lacazette, for næsen af Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Squawka skriver at Lyon-angriberen Alexandre Lacazette som rygtes mod Arsenal, måske skifter til Premier League-konkurrent. Den velspillende franske angriber forventes at forlade Lyon, denne sommer.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Det er det franske medie L’Equipe som skriver at det kan være Lacazette bliver snuppet, lige for næsen af Arsenal. Det er Manchester United som ifølge mediet kan være klubben, som stjæler den 26-årige angriber for næsen af Arsenal.

Lyon-stjernen Alexandre Lacazette har i denne sæson spillet 28 Ligue 1-kampe for Lyon. Det er blevet til 24 mål, og to assist for den yderst velspillende franskmand.

Det velkendte medie Squawka skriver samtidig at Arsenal skulle have fået fortalt hvad Alexandre Lacazette koster. Det forlyder sig at den velspillende angriber, vil koste omkring 500.000.000 kroner, at hente væk fra Lyon.

Alexandre Lacazette har i de seneste par sæsoner vist stor målfarlighed, og han har gang på gang vist at han er blandt verdens bedste. Der er flere medier som samtidig mener, at det er på tide at Lacazette forlader Ligue 1.

Hvor ser vi Lyon-stjernen efter sommerens transfervindue?

Lyon-stjernen er tidligere blevet rygtet mod mange storklubber rundt omkring i Europa. Klubber som Atletico Madrid, Chelsea, Manchester United, og Arsenal har alle været nævnt. Det forventes dog at Arsenal og Manchester United er i førersædet.

José Mourinho forventes at have interesse i Lacazette, eftersom at det ikke forventes Mourinho kan få Alvaro Morata til Manchester United.

Læs også: Benfica-stjerne rygtes mod Premier League-giganter