Atletico Madrid-forsvarsspilleren José Gimenez rygtes mod Premier League, allerede i januar. Der er interesse fra Manchester United og Arsenal, ifølge mediet Calciomercato.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at Atletico Madrid, er klar til at sælge en spiller. Det er den unge midterforsvar José Gimenez, som ifølge mediet er på vej væk fra den La Liga-storklubben Atletico Madrid.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Den 22-årige Atletico-forsvarsspiller har kontrakt med Madrid-storklubben frem til 2020. Men det meldes stadig at Atletico Madrid er klar, til at lade forsvarsspillere blive solgt før tid. Dog er der en frikøbsklausul som skal udløses.

Calciomercato skriver at frikøbsklausulen på José Gimenez ligger på omkring 485.000.000 kroner. Det meldes samtidig at der er to Premier League-storklubber som viser stor interesse, i den unge forsvarsspiller.

Det er Manchester United og Arsenal som har stor interesse, i at sikre sig Atletico Madrid-forsvarsspilleren. José Gimenez har blot spillet 10 kampe for Atletico Madrid i denne sæson, og derfor kunne et Atletico-exit være en mulighed.

Arsenal har lidt problemer i defensiven, da de mangler en central forsvarsspiller. De har Shkodran Mustafi, Laurent Koscielny og Per Mertesacker. Dog er der lidt problemer med skader, og sammenspillet mellem de førnævnte spillere.

Hvem har mest brug for Atletico-forsvarsspilleren?

Derfor kunne en ekstra spiller til forsvars-kæden formentlig være en god løsning, for Arsené Wenger og Arsenal. Manchester United har lidt de samme problemer, dog tyder det på deres forsvar fungere bedre.

José Mourinho har dog afsløret at han ikke føler forsvaret er stærkt nok. Det er kun Eric Bailly, som Mourinho for alvor mener har niveau til en fast plads. Derfor kunne 22-årige José Gimenez formentlig blive Eric Baillys kommende makker.

Calciomercato melder samtidig at det dog forventes, at det er Manchester United som er klar til at gå længst. Da Arsenal mere eller mindre er blevet kendt, for at have lidt svært ved at gå ud og spendere mange penge, hvilket Manchester United ikke har.

Læs også: 13. runde i PL: 8 ting vi lærte