Flamengo-talent rygtes væk fra brasiliansk fodbold, da der er stor interesse fra Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Liverpool har ifølge Daily Mirror stor interesse, i en ung brasiliansk angriber. Det er den 20-årige Lucas Paqueta, som til dagligt spiller for den brasilianske klub Flamengo.

(Photo by Alexandre Loureiro/Getty Images)

Der er flere europæiske klubber, som har fået interesse i den brasilianske angriber. Lucas Paqueta har i løbet af 15 kampe for Flamengo, lavet tre scoringer og fire assist. Det er så en statistik, som har sikret Paqueta en del interesse.

Mediet fastslår dog at den 20-årige brasilianer, ikke bliver billig at hente væk fra Flamengo. Prisen som man forventer Lucas Paqueta koster, ligger på omkring 375.000.000 kroner. Liverpool har ifølge mediet planer om, at forstærke truppen, til den kommende sæson.

Liverpool har allerede sikret sig AS Monaco-stjernen Fabinho. I øjeblikket rygtes Lyon-stjernen Nabil Fekir også mod Merseyside-storklubben. Liverpool sluttede på en fjerdeplads i Premier League, i den forgangne sæson.

Derfor har Liverpool muligheden, for at komme med i Champions League i den kommende sæson. Det er formentlig også noget som Liverpool kan bruge, til at lokke spillere til klubben, som gerne vil prøve kræfter med Premier League og Champions League.

Lucas Paqueta forventes dog ikke at kunne få en fast plads, hos det engelske hold. Da han formentlig vil være ret lavt rangeret, i fødekæden hos Liverpool. Da det nok forventes at Roberto Firmino er førstevalget.

Bør den unge brasilianer skifte til Liverpool?

Derefter kommer der så de to andre angribere, nemlig Danny Ings og Dominik Solanke. Men det forventes at Lucas Paqueta formentlig godt vil kunne kæmpe med, om rollen som andet og tredjevalg, hos Liverpool og Jürgen Klopp.

Spørgsmålet er også lidt, om Paqueta har niveau til at spille hos Liverpool. Eller om det bare er for tidligt, at tage turen til en så stor klub som Liverpool.

Læs også: West Ham er millimeter fra Toulouse-talent