Bayer Leverkusen-stjerne er eftertragtet hos Premier League-storklubben Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Mirror skriver, at Arsenal er på udkig efter en ny målmand. De har efter sigende en tysk målmand i kikkerten, som tidligere har været rygtet mod Premier League. Det er Bayer Leverkusen-profilen Bernd Leno, som rygtes til Emirates.

(Photo: Getty Images)

26-årige Bernd Leno har endnu engang været en af de helt store profiler, hos den tyske klub. Leno er ifølge mediet ofte spilleren, som har reddet tre point hjem til Bayer Leverkusen, frem for et enkelt.

Det er i den seneste Bundesliga-sæson blevet til 12 kampe, hvor Leno ikke har lukket mål ind. Arsenal vil tydeligvis gerne erstatte Petr Cech, som efterhånden er kommet op i årene. Den erfarne Premier League-målmand er i år fyldt 36 år.

Unai Emery er den træner som overtog hos Arsenal, efter at franske Arsene Wenger valgte at træde af, som træner efter mange års tjeneste. Det står ret klart at Unai Emery har planer, om at handle godt ind i løbet af sommeren.

Juventus-spilleren Stephan Lichtsteiner er allerede skiftet til Arsenal, og der rygtes i disse dage flere spillere mod den engelske storklub. Tyske Bernd Leno er nu en af de spillere, som forventes at kunne være kommende Arsenal-spillere.

Bør Arsenal slå til, hurtigst muligt?

Prisen som man forventer at Bernd Leno vil koste, ligger ifølge det engelske medie på omkring, 185.000.000 kroner. Det er ikke en så høj pris, hvis man sammenligner med hvad Leno blev værdisat til, for nogle transfervinduer siden.

Da det var nogle sæsoner siden, at Bernd Leno for alvor slog sit navn fast, på den store scene, hvor han også gjorde sig betragtet af mange storklubber. Det er dog aldrig blevet til en færdig og afsluttet handel.

Læs også: Spændende: Juventus har Crystal Palace-profil i kikkerten