Crystal Palace-spiller er ifølge engelsk medie eftertragtet, af den italienske storklub Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Football.London, har den italienske storklub Juventus, en Premier League-spiller i kikkerten. Det er dog ikke en spiller, fra en af storklubberne. Det er en forsvarsspiller hos Crystal Palace, som rygtes mod den italienske storklub.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Det er den 27-årige hollandske venstreback, Patrick van Aanholt, som rygtes væk fra Crystal Palace.  Patrick van Aanholt har siden skiftet til Crystal Palace mere eller mindre været fast mand, og det tyder på at de kan tjene godt på et eventuelt salg.

Eftersom de tilbage i 2017 hentede hollænderen til klubben, fra Sunderland, for et beløb på omkring 120.000.000 kroner. Prisen som man forventer at Juventus står og skal til at betale, ligger på omkring 215.000.000 kroner.

Crystal Palace-træneren Roy Hodgson har for nyligt været ude, og rose den hollandske venstreback. Hodgson udtaler at Van Aanholt er den spiller på holdet, som har udviklet sig mest i den seneste periode.

Derfor forventes det, at Roy Hodgson formentlig gerne vil beholde hollænderen i klubben. Dog bør Crystal Palace også overveje et salg, såfremt at der altså kommer et solidt bud på bordet, fra den italienske storklub.

Er det en solid erstatning til Alex Sandro, som Juventus kigger på?

Mediet skriver også lige at Everton også skulle have en lille interesse, i den hollandske forsvarsspiller. Dog er interessen ifølge mediet klart størst, fra Juventus. Serie A-storklubben leder formentlig efter en som kan erstatte brasilianeren Alex Sandro, som rygtes væk.

Dog er der noget forskel på Alex Sandro og Patrick van Aanholt, hvis man kigger på de to spilleres prisskilte. Samtidig med man også kigger på deres erfaring, så er der formentlig en betydelig forskel, på hvem af de to der er bedst.

Læs også: Vanvittigt rygte: Arsenal vil hente uønsket Chelsea-spiller for 150 millioner