Lazio-stjerne er eftertragtet af to Premier League-klubber, dog er en af dem en lidt større favorit end den anden.

Af Lasse D. Drescher

Den 25-årige Lazio-profil Felipe Anderson rygtes væk fra Serie A-klubben Lazio. Den brasilianske kantspiller kan ifølge det italienske medie Calciomercato, være på vej mod den engelske Premier League.

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

To engelske klubber viser nemlig interesse, i den brasilianske kantspiller. Dt er de to klubber West Ham og Chelsea, som har interesse i Felipe Anderson. Felipe Anderson fik i denne sæson 21 Serie A-kampe for Lazio, hvor det blev til fire mål og syv assist.

Den 25-årige Felipe Anderson er ifølge mediet værdisat, til omkring 375.000.000 kroner. West Ham skulle allerede have sendt et bud mod den italienske storklub, og vist tydelig interesse i den brasilianske kantspiller.

Felipe Anderson kan formentlig selv komme til, at afgøre hvor han vil hen. Han kan formentlig stadig godt blive hos Lazio, da der ikke er noget som direkte tyder på at Lazio ønsker at skille sig af med Felipe Anderson.

Dermed er der stadig Premier League-klubberne West Ham og Chelsea, som Felipe Anderson så skal vælge imellem. Dog er der lidt tvivl om hvor vidt Felipe Anderson kan tilspille sig en fast plads, hos den engelske storklub Chelsea.

Skifter brasilianeren mon til den engelske storklub?

Chelsea-stjernen Willian rygtes dog også væk, fra den engelske storklub. Hvis brasilianeren Willian bliver solgt, får Chelsea formentlig brug for at sikre sig en ny kantspiller. Det kan være at det er der, hvor 25-årige Felipe Anderson så kommer ind i billedet.

Men der er bare også noget tvivl om hvor vidt Felipe Anderson har niveau, til at overtage Willians position hos den engelske storklub Chelsea. Det bliver spændende at følge udviklingen som der vil ske, med Chelsea og Lazio-stjernen Felipe Anderson.

Læs også: Italiensk medie: Manchester City sikre sig Napoli-stjerne i løbet af det næste døgn