Den 27-årige Tottenham-spiller Danny Rose, rygtes ifølge engelsk medie mod Premier League-klubben Everton. Dog understreges det samtidig at Manchester United formentlig stadig har stor interesse, i Danny Rose.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Playingfor90 skriver at Everton jagter Tottenham-spiller. Det meldes at Everton nu har den engelske venstreback Danny Rose i kikkerten. Dog må det understreges at Danny Rose er eftertragtet af flere storklubber.

(Photo: Getty Images)

Den 27-årige engelske venstreback forventes som sagt at være eftertragtet, af klubber som er noget større end Everton. En af de storklubber som har vist meget stor interesse, er Premier League-storklubben Manchester United.

Mediet melder dog intet om, hvor vidt Manchester United stadig har stor interesse i Danny Rose eller ej. Det meldes at den 32-årige Leighton Baines formentlig skal erstattes hos Everton, og der kunne Danny Rose formentlig være en erstatning.

Tottenham-forsvarsspilleren er dog ikke en som Mauricio Pochettino lige vil lade forlade klubben, for en lille sjat penge. Det meldes at Premier League-storklubben kræver omkring 425.000.000 kroner, for den 27-årige venstreback.

Everton er dog på 10. pladsen i Premier League, på nuværende tidspunkt. Everton har i de seneste sæsoner haft store problemer, med for alvor at blande sig i toppen af Premier League-tabellen.

Ønsker Tottenham-profilen en plads hos Premier League-konkurrenten?

Derfor kan der som tidligere nævnt, være lidt tvivl om hvor vidt Danny Rose ønsker at skifte til Everton. Det tyder nemlig på at Danny Rose er på vej tilbage, på Tottenham-holdet efter hans udtalelse tidligere ikke faldt i god jord hos Pochettino.

Mediet skriver også at selvom Everton fik mange penge for Romelu Lukaku-salget, så har de stadig handlet en del ind. Og det forventes derfor ikke at Everton vil gå ud, og spendere så mange millioner på en forsvarsspiller.

Læs også: Hokus pokus Maradona i fokus: 5 billeder, der viser at Maradona var alt for selvoptaget til VM-lodtrækning