Den 24-årige italienske angriber, Andrea Belotti, rygtes væk fra den italienske klub Torino. Der er stor interesse fra to Premier League-storklubber, skriver mediet Goal.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige italienske angriber Andrea Belotti spiller til dagligt hos Serie A-klubben Torino. Der er stor interesse, specielt fra Premier League-storklubberne Chelsea og Manchester United. Dog er der en ting der står klart, det er at Belotti vil have spilletid.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Andrea Belotti har ifølge det engelske medie Goal fastslået, at hvis han skal skifte til en Premier League-storklub, skal der en ting på plads. Andrea Belotti vil være helt sikker, på at han starter inde og at han er førstevalget på positionen.

Hvilket også er forståeligt da Andrea Belotti har været super velspillende for den italienske klub. Andrea Belotti har i denne sæson spillet 25 kampe for Torino, i Serie A og i Coppa Italia. I de 25 kampe er det blevet til ni scoringer, for den italienske angriber.

Andrea Belotti havde en helt fantastisk sæson i den forgangne sæson, og han har haft svært ved at holde niveauet. Belotti formåede i sidste sæson at lave 26 scoringer, hvilket for alvor satte gang i de helt store klubbers interesse.

Det høje niveau som Belotti og den italienske klub Torino havde i sidste sæson, har de ikke formået at holde fast i, i denne sæson. Mediet melder dog at der stadig er stor interesse fra Premier League-storklubberne, selvom Andrea Belotti ikke har haft samme høje niveau.

Andrea Belotti udtaler følgende til Goal:

“Mange foreslår mig at jeg skal forlade Torino, for at skifte til en rigtig stor klub. Problemet er bare at hvis jeg skal skifte, så skal jeg være sikker på at jeg starter inde, da jeg ikke har nogen interesse i at sidde på bænken.”

Læs også: Chelsea klar med kæmpebud: Vil sikre sig Real Madrid-stjerne