Brasiliansk AS Monaco-stjerne rygtes endnu engang væk fra fransk fodbold, og der skulle være hård kamp om den velspillende Monaco-spiller.

Af Lasse D. Drescher

AS Monaco skaber gang på gang store talenter, som bliver solgt til dyre domme. Monaco har i de seneste par sæsoner solgt stjerner som James Rodriguez, Anthony Martial, Yannick-Ferreira Carrasco, Layvin Kurzawa.

 (Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

De førnævnte spillere er alle sammen på højeste hylde, og de spiller nu hos klubber som Real Madrid, Atletico Madrid, Manchester United og Paris Saint-Germain. Monaco har i denne sæson spillere som bliver rygtet væk. Der er specielt tale om den brasilianske back Fabinho.

Premier League-storklubberne kæmper en indbyrdes kamp

Der skulle ifølge Mirror være tre store Premier League-klubber på jagt efter Fabinho. Det er Arsenal, Manchester City og Manchester United. Dog tyder det på at José Mourinhos mandskab er i førersædet, i kampen om den brasilianske forsvarsspillers underskrift.

Den velspillende Monaco-stjerne Fabinho er blevet vurderet, til at koste omkring 305.000.000 kroner. Dog kan hans pris stige, hvis der er flere klubber som kæmper om hans underskrift.

Læs også: Liste: Klammeste hestehaler i verden