Der er igen rygter om at Leicester-stjernen Riyad Mahrez skal en tur til London. Som de fleste nok allerede havde gættet, så det endnu engang Arsene Wenger og Arsenal som står klar.

Af Lasse D. Drescher

Den algeriske Leicester-stjerne Riyad Mahrez rygtes endnu engang væk, fra Premier League-klubben Leicester. Der er endnu engang stor interesse fra en anden Premier League-klub, og det er igen Arsene Wenger og Arsenal.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Mediet Express mener at Arsenal skulle stå klar, til at byde omkring 220.000.000 kroner, for Riyad Mahrez. Det er et stykke væk fra den pris som der var tale om sidst, da Arsenal jagtede Leicester-stjernen.

Dog må man også kigge på Leicester og Mahrez, og lige se at deres niveau er faldet. Mahrez spiller stadig fast, og han laver mål og assist. Algerieren spiller bare ikke på et niveau, som ligner det han havde da de vandt Premier League.

Express skriver at det godt kan forventes, at transfer-sagaen endnu engang vil trække ud. Der er stor sandsynlighed for at Mahrez forlader Leicester, men det sker formentlig først når vi nærmer os slutningen af transfervinduet.

Men der er stor tvivl om hvor mange klubber, der egentlig har Riyad Mahrez i tankerne. Det står helt klart at Arsenal stadig har Leicester-profilen i tankerne, men om de møder konkurrence fra flere klubber er der ikke nogle tydelige beviser på.

Udvikler Mahrez sig mere?

Hvis Riyad Mahrez formår at udvikle sig mere og genfinde noget af hans gamle nivaeu, kan han blive en vigtig spiller for et hold som Arsenal. Da Arsenal stadig forventes at have planer om at forstærke angrebet, så de forhåbentlig kan sende flere bolde i netmaskerne.

Express skriver samtidig også at det forventes at Arsene Wenger for engangs skyld, har store planer for transfervinduet. Det forventes at der bliver hentet flere spillere til Emirates Stadium. Hvem det så er Wenger jagter, er der ikke så mange der ved endnu.

Læs også: FC Barcelona og PL-klub jagter columbiansk profil