Et italiensk medie skriver, at Real Madrid skulle være klar, til at sikre sig Alisson Becker. Det kommer til at koste, men det forventes at den spanske storklub er klar.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Football-Italia skriver nu, at der igen er stor interesse i Roma-keeperen Alisson. Den 25-årige brasilianske målmand har været ekstremt velspillende, for den italienske storklub AS Roma, og derfor har han tilspillet sig stor interesse.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Mediet melder at Real Madrid er favoritter, i jagten på Alisson Becker. Den spanske storklub skulle have haft scouts siddende, og fulgt brasilianeren i en længere periode. Alisson Becker har været solid for Roma både i Serie A, men også i Champions League.

Der er en pris som det forventes, at Alisson Becker koster at hente væk fra AS Roma. Prisen meldes ifølge det italienske medie, at ligge på omkring 520.000.000 kroner. Det er et ret stort beløb, men Alisson er ifølge de fleste også en af verdens bedste målmænd.

Alisson Becker har også været rygtet mod Liverpool-storklubberne Chelsea og Liverpool. Dog er det ifølge mediet La Liga-storklubben Real Madrid, som er favoritter. En anden spiller som har været rygtet mod Real Madrid, er David de Gea.

Den 27-årige Manchester United-stjerne har været deres helt store styrke, i de seneste par sæsoner. David de Gea er ifølge de fleste eksperter og medier Premier Leagues bedste målmand, og formentlig også verdens bedste.

Alisson er formentlig den bedste mulighed

Spanske De Gea har dog længe været rygtet væk fra Old Trafford, men det er aldrig blevet til noget. Grunden til det, er formentlig fordi den spanske målmand trives godt hos Manchester United. Samtidig med at han nok ikke ønsker at skifte til Real Madrid, på nuværende tidspunkt.

Det italienske medie forventer samtidig, at se Keylor Navas forlade Real Madrid. Hvor den erfarne målmand skifter hen, er der på nuværende tidspunkt ikke så meget der fortæller.

Læs også: Pochettino fastslår: Det har været en succesfuld sæson