Tottenham-træneren Mauricio Pochettino går ud og kommenterer på, hvordan han mener Tottenham-sæsonen er gået, i denne sæson. Det forventes at Tottenham endnu engang slutter i toppen af Premier League, men forventes ikke at vinde nogle trofæer.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Tottenham har i de seneste sæsoner været med i toppen af Premier League. Mauricio Pochettinos unge Tottenham-mandskab har været velspillende, og der er ingen tvivl om at de har et solidt hold.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Men problemet for Tottenham er, at de bare ikke har formået at vinde trofæer og titler. Der er ofte tale om at stjernespillere som Christian Eriksen og Harry Kane skulle være på vej væk, fra den engelske storklub.

Der har af og til været lidt negativitet at spotte, hos nogle af spillerne i Tottenham-truppen. Da Tottenham ikke formår at vinde de titler og trofæer, som de gerne vil. Hvilket er et problem for stjernespillerne, som har tilbud fra andre europæiske storklubber.

Harry Kane og Christian Eriksen har blandt andet været rygtet mod klubber som Real Madrid, og FC Barcelona. De to spanske klubber jagter hver sæson trofæer og titler, og de vinder som regel en eller flere titler hver sæson.

Mauricio Pochettino udtaler følgende om Tottenhams sæson:

“Vi har haft en god fremgang i denne sæson, i modsætning til sidste sæson. Der havde vi 19 kampe på White Hart Lane, og vi vandt 17 og spillede to uafgjort.  Vi var selvsikre hjemme på White Har Lane, men vi har i denne sæson spillet på Wembley.

Hvis man analyserer på sæsonen, så er det en fantastisk sæson vi har haft. Vi har muligheden for at slutte nummer to i ligaen, med to kampe tilbage, og det er en kæmpe succes for holdet. Men jeg forstår godt at fansene kræver mere, vi ønsker mere, og vi er meget ambitiøse.”

 

Læs også: Premier League-storklubber jagter Dortmund-talent