Real Madrid har fortsat interesse i Eden Hazard, men det bliver ikke billigt. Real Madrid overvejer ifølge ESPN, at sende to spillere mod Stamford Bridge, for at sikre sig Eden Hazard.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet ESPN har La Liga-storklubben Real Madrid, fortsat stor interesse i Chelsea-stjernen Eden Hazard. Florentino Perez og Real Madrid har ifølge mediet en plan om at sende to spillere mod London-storklubben, for at sikre sig Eden Hazard.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Den spanske storklub har tidligere vist kæmpe interesse, i den velspillende belgiske landsholdsspiller. Dog har de ikke formået at sikre sig belgieren endnu, og det håber de så på at kunne til sommer.

Real Madrid har tidligere givet udtryk for, at de ville sende waliseren Gareth Bale mod Stamford Bridge. Det har Chelsea dog ifølge ESPN afvist, og derfor må Madrid og Florentino Perez smide mere i puljen.

Spilleren som Florentino Perez og Madrid vil kaste i puljen, er ifølge mediet spanske Dani Ceballos. Den 21-årige spanske midtbanespiller har ikke formået at spille sig til en fast plads hos Real Madrid.

Der meldes dog intet om hvad den samlede værdi, på de to Real Madrid-spillere ligger på. Men ifølge mediet bliver den rimelig høj, men Eden Hazard er jo også en højtprofileret spiller og han er blandt verdens bedste på hans position.

Er Eden Hazard pengene værd?

ESPN skriver dog samtidig at de hos Real Madrid er lidt i tvivl, om hvad de vil betale for belgiske Eden Hazard. Da det tyder på at de er kommet i tvivl, om de for alvor vil sende to spillere mod London.

Mediet skriver samtidig at Chelsea måske også kan være lidt skeptiske, omkring Gareth Bales skadeshistorik. Waliseren har haft store problemer med skader, og det er noget som skal overvejes for Chelsea.

Læs også: Tidligere Tottenham-spiller afslører: ‘Modric sagde jeg skulle droppe klubben’