Tottenham-træneren Mauricio Pochettino afsløre i et interview, hvad han tænkte om Luke Shaw da de arbejdede sammen hos Southampton nogle sæsoner tilbage.

Af Lasse D. Drescher

Den engelske venstreback Luke Shaw har i en lang periode været rygtet væk fra Premier League-storklubben Manchester United. Der har været interesse fra Tottenham, ifølge mange engelske medier.

(Photo: Getty Images)

Men nu afsløre Tottenham-træneren Mauricio Pochettino hvad han mente, om Luke Shaw da de begge befandt sig hos Southampton. Luke Shaw blev solgt for et rimelig stort beløb tilbage i 2014, da han skiftede fra Southampton til Manchester United.

Manchester United-træneren José Mourinho har også gjort det tydeligt, at han ikke ligefrem har planer om at bruge Luke Shaw. Derfor har der været skrevet mange rygter om hvor vi ser Luke Shaw, spille i den nærmeste fremtid.

Mauricio Pochettino udtaler følgende til Metro:

“Da jeg var hos Southampton følte jeg ikke, at Shaw havde hovedet med sig. Det virkede ikke som om at han var klar til at ofre sig, for at for alvor slå igennem. Shaw havde også svært ved at tilpasse sig rollen, som en fast spiller på holdet.”

Luke Shaw får mere eller mindre ingen spilletid, for Premier League-storklubben Manchester United. Det blev til et par minutter i kampen mod Swansea, hvor Luke Shaw blev skiftet ind i det 87. minut.

Det forventes dog ikke at den engelske venstreback vil få meget spilletid. Samtidig med at Pochettino formentlig stadig er lidt utilfreds med Danny Rose, efter hans udtalelse om lønningerne.

Der er en handel på tale, mellem Manchester United og Tottenham. Spillerne som der er tale om er Luke Shaw, og Danny Rose. Det meldes at de to spillere formentlig kan indgå i en direkte byttehandel, men der er endnu ikke landet noget konkret om handlen.

Læs også: Messi og holdkammeraterne fik sig en kæmpe overraskelse: Denne stjernespiller sad pludselig i Barcas omklædningsrum