Der ventede Lionel Messi og de andre holdkammerater hos FC Barcelona en kæmpe overraskelse, da de efter en let søndagstræning, gik tilbage til deres omklædningsrum.

Neymar Jr. var i weekenden tilbage i Barcelona. I den anledning besøgte han træningsanlægget for at aflægge et visit hos hans tidligere holdkammerater.

Læs også: Engelsk avis: Liverpool og Klopp vil have FCK-spiller til Anfield – se hvem her

Den brasilianske superstjerne, Neymar Jr., skiftede i sommer Barcelona ud med Paris Saint Germain – og han blev tilmed den dyreste spiller i verden, da han blev solgt for 1,65 milliarder. Det var dog ikke nogen pæn afsked, den brasilianske angriber tog med den spanske storklub.

Læs også: Juventus-stjerne sætter ny, imponerende rekord

Ikke desto mindre vendte han dog for en stund tilbage til de gode, gamle holdkammerater. FC Barcelona havde netop afsluttet en let træning søndag eftermiddag, og efter den, besøgte Neymar altså holdkammeraterne. Det skriver den spanske avis, Sport.

Læs også: Billede går viralt: Dette gjorde Mourinho efter sen sejr over Tottenham

Der er dog også en anden dokumentation for Neymar Jr’s besøg. Han har nemlig selv uploadet et billede på det sociale medie, Instagram, hvor han er faldet i snak med sine to tidligere holdkammerater, Lionel Messi og Luis Suarez.

Læs også: Liste: De 50 bedste klubber i verden – Daniel Høegh har spillet for nummer 30

Neymar Jr. har fået en god start på tilværelsen hos Paris Saint Germain, og for den franske storklub har han således bidraget med 7 mål i 8 kampe.

Læs også: Som far som søn: De bedste fodboldspillere, der har fulgt i fodsporene på deres fædre

Paris Saint Germain ligger i øjeblikket på en suveræn førsteplads i den franske Ligue 1, og den nærmeste efterfølger er AS Monaco. Der er spillet 11 kampe, og pariserne har allerede skaffet 29 point, hvor det også er blevet til 34 mål og kun 8 indkasserede.

Læs også: FIFA 18: Alle Chemistry-Styles forklaret