Manchester United hentede en vital sejr på 1-0 hjemme over Tottenham. Anthony Martial scorede sejrsmålet kort før tid. José Mourinho kom dog især i søgelyset efter lørdagens kamp, med dette sjove billede, som går viralt på de sociale medier.

 (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Manchester United tog lørdag eftermiddag imod Tottenham i Premier League, og gæsterne var uden Harry Kane, der ikke nåede at blive sin skade kvit.

Læs også: Glem Lukaku! Her er sæsonens bedste indkøb

Manchester United sad på første halvlegs begyndelse, men de formåede ikke for alvor at true den brølstærke Tottenham-defensiv.

Læs også: OVERRASKELSE: Derfor skulle Manchester United have hyret Pochettino i stedet for Mourinho

I løbet af halvlegen kom Tottenham bedre med i kampen, men heller ikke de formåede at trænge igennem en ligeledes stærk Manchester United-defensiv.

Derfor var de første 45 minutter målløse – og ikke med nogle, nævneværdige chancer at berette om.

Læs også: Det sker der, når du tilbyder Cristiano Ronaldo en ugentlig løn på 10 kroner i FIFA 18

Det billede fortsatte i anden halvleg, men til sidst kom Manchester United på tavlen ved Anthony Martial, og dermed vandt The Red Devils altså en kneben 1-0 sejr over Tottenham.

Læs også: Liste: De 50 bedste klubber i verden – Daniel Høegh har spillet for nummer 30

Nedenfor kan du se Anthony Martials enlige mål, der bragte alle tre point hjem til Old Trafford.

https://twitter.com/UnitedVines__/status/924262801698418689?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Ffooty.dk%2Ffooty-fodbold%2F2017%2F10%2F28%2Fmartial-traeffer-sikrer-manchester-united-sejren-over-eriksen-og-co%2F

Efter kampen var José Mourinho klar med en lille hilsen til alle de eksperter og modstanderfans, der havde kritiseret ham og hans hold. Ikke mange andre end José Mourinho kan tillade sig at tysse på kritikken. Men den vitale sejr fik ham altså til at sende en påmindelse til kritikere og modstanderfans.

Læs også: SINDSSYG REDNING: Se brasiliansk målmand i vanvidsregning

Nedenfor kan du se billedet, hvor han lige tysser en gang på alle de irriterende typer, der bare ikke kan holde deres mund.