Cristiano Ronaldo og en ugeløn på godt og vel 10 kroner? Det er bestemt ikke noget, man ser til hverdag. Men ikke desto mindre var det, hvad en gamer prøvede at tilbyde i det populære computerspil, FIFA 18.

Har du det nye FIFA 18, og har du prøvet den populære karrieremode? Så kender du sikkert godt til det nye tiltag, EA Sports har lavet.

Læs også: Bizart til Messis bryllup: Neymar fortalte til os, at han skiftede klub

For at gøre FIFA-spillene endnu mere realistiske, har EA Sports, som står bag det populære computerspil, hvor man kan spille med sine yndlingsspillere, valgt at tilføje forhandlinger, når man skal købe en spiller til en klub i karrieremode.

Læs også: Dejan Lovren part 2: Sådan reagerede andre verdensstjerner på at blive skiftet ud i første halvleg

Det nytter dog overhovedet ikke, hvis du tror, at du kan presse agenterne og deres spillere ned til en ugeløn langt under det forventelige. Det prøvede en gamer nemlig, og det har han nu lagt op på den populære video-tjeneste, YouTube.

Læs også: Alt du skal vide om: U17 VM-finalen mellem England og Spanien

Han valgte nemlig at tilbyde den portugisiske stjernespiller €1 om ugen, eller godt og vel 10 danske kroner om ugen, hvilket er langt under portugiserens – som i øvrigt for nylig vandt ‘Verdens bedste spiller’ ved FIFAs The Best-uddeling – normale lønvilkår.

Læs også: Som far som søn: De bedste fodboldspillere, der har fulgt i fodsporene på deres far

Det hænger heller ikke så godt sammen med, at klubben, som gameren i dette tilfælde har valgt at bruge, er Paris SG. Det ville portugiseren slet ikke finde sig i, og du kan se, hvad der skete i klippet nedenunder.

Læs også: Bolden er skyld i målløst Manchester City-kamp: Yaya Toure og Guardiola er rasende

Læs også: Christian Eriksen afslører sin favoritklub – og yndlingsspilleren