du kan nok selv nævne et par berømte fædre, hvis søn nu er blevet en mere eller mindre succesfuld form for fodboldspiller. Herhjemme har vi blandt andet legendariske Laudrup, hvis søn aldrig rigtig nåede højder man regnede med. 

AF KRISTIAN PARIS

Naturligvis har vi også familien Schmeichel, der må betragtes som et lidt mere succesfuldt eksempel på en fodboldfamilie.

Joe van der Sar

s(Photo by VI Images via Getty Images)

Edwin van der Sar, der var nærmest synonym  med Man Utd tilbage i begyndelsen af det nye årtusind har en søn, Joe, der lige er skiftet til ADO den Haag denne sommer som første års senior – han har ellers spillet hele sin ungdom i Ajax.

Han er naturligvis også målmand.

Mitchel Bergkamp

Det er altid svært af følge i fodsporende på en legende som Dennis Bergkamp. Men hans søn, Mitchel, på 19 år, prøver faktisk på det. Lige nu spiller han i den fjerdebedste hollandske række for Almere City – der er stadig lidt vej endnu.

Giovanni Simeone

Diego Simeones søn, Giovanni Simeone, ses her i aktion for hans nuværende klub, Genoa. Det ser dog ud til, at han skifter klub inden længe, på grund af den store interesse for ham. Foto: Getty Images

Han er søn af Atletico Madrids cheftræner Diego Simeone, og han er faktisk meget lovende. Den unge angriber gjorde sig i den grad bemærket i sidste sæson, da han lavede 12 mål for Geno i 31 kampe – hvilket er en godt start for en argentinsk spiller, der kun er lige er kommet til støvlandet Italien.

Siden da er han blevet købt af Fiorentina og har givet enkelte smagsprøver på sit talent.

Rivaldinho

Rivaldinho er søn af den brasilianske legende Rivaldo – og han kommer nok næppe til at være lige så god som sin far.

Lige nu spiller han i Rumænien for Dinamo Bukarest, hvor han lavet 3 mål i 13 kampe.