Det er nok de færreste, der ved det, men Christian Eriksen, der til daglig tørner ud for Tottenham og det danske landshold, er en stor fan af den italienske storklub, AS Roma. Det skyldes hovedsageligt den nu pensionerede italienske angriber, Francesco Totti, som Eriksen er en stor beundrer af.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Christian Eriksen er en stor stjerne for Tottenham Hotspur i Premier League. Det er dog ikke den engelske klub, han nærer mest hjerte til.

Læs også: Mere drama i Randers FC: Fanklubben nedlægger sig selv i protest mod Gravgaard

I et interview med Ajax TV, fra dengang, hvor Eriksen selv spillede i den hollandske hovedstadsklub, afslørede den danske midtbanespiller nemlig, at hans favoritklub er AS Roma.

Læs også: Neymar Jr. fik karantæne for at nikke skalle: Så længe er han ude

Det skyldes hovedsageligt legenden Francesco Totti, der i løbet af hele sin karriere kun tørnede ud for én klub: AS Roma.

Ovenstående billede viser en meget ung Christian Eriksen. I baggrunden kan man ane, at der står Roma, som stærk indikation på, at den klub er favoritklubben.

Christian Eriksen spillede senest for Tottenham Hotspur i Carabao Cuppen, hvor man noget skuffende røg ud til byrivalerne fra West Ham United. Dermed fortsætter den dårlige statistik på Wembley, hvor holdet ikke høster ret mange point for tiden. Derimod ser udebanestatistikken klart bedre ud.

Læs også: What? Brøndby skal spille mandagskamp – her er grunden

Læs også: Ni spillere har en højere frikøbsklausul end Messi: Se hvem her

Læs også: Det kan de da ikke mene: FC Barcelonas stadion skifter navn

Læs også: Superligaens største stjerne: Se hans nye, vilde ratings i FIFA 18

Læs også: Chelsea-fans i chok: Hvordan kan han kun være 17 år?

Læs også: Han er den værste spiller i FIFA 18: Nu kommer chokerende sandhed frem om ham

Læs også: Legendarisk målmand stopper karrieren: Én ting kan dog få ham til at fortsætte