I går blev der spillet 1/8-finale i Carabao Cup mellem Chelsea og Everton. En kamp, som endte 2-1 til førstnævnte. Her var der debut til den 17-årige Ethan Ampadu, der efter kampen fortjent bliver hyldet for sin præstation – men er han nu også kun 17 år? Chelseas fans er i hvert fald i tvivl.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Chelsea kvalificerede sig onsdag aften til Carabao Cuppens kvartfinale, da det lykkes at slå Everton ud med 2-1 på hjemmebanen Stamford Bridge. Det skete blandt andet med den kun 17-årige midtbanespiller, Ethan Ampadu, der fik alle minutter på banen.

Læs også: Superligaens største stjerne: Se hans nye, vilde ratings i FIFA 18

Efter kampen fik han fortjent hyldest af mange Chelsea-fans, der dog havde svært ved at tro, at en så moden og rolig spiller blot er 17 år.

Læs også: Medie: Morten Olsen præsenteres snart som ny landstræner

‘Hvordan i alverden kan Ampadu være 17 år gammel? Ser så moden ud.’, skriver Twitter-brugeren Patryk efter kampen.

En anden Twitter-bruger, @HazardEdition, fortvivles ligesom Patryk ovenfor også over Ampadus unge alder. ‘Bliver nødt til at se Ampadu starte inde i resten af ligacup-kampene. Moden præstation… han er kun 17.’

‘Ethan Ampadu er moden at være for en 17-årig. Han vil vise sig at blive en god spiller. #CFC’, skriver Lav.

‘Ampadu er nu god nok og mest væsentligt også moden nok til at blive en normal backup. Måske kun 17, men han spiller som en 25-årig.’, skriver Twitter-brugeren, @tacticsofconte.

Simon Phillips: ‘Det ligner, at Ampadu har været i hjertet af Chelseas midtbane for de seneste fem år, fuld af selvtillid, betydningsfuld og så rolig.’

Læs også: Han er den værste spiller i FIFA 18: Nu kommer sandheden frem om ham

Læs også: Legendarisk målmand stopper karrieren: Én ting kan dog få ham til at fortsætte

Læs også: Ekspert: Denne klub er den eneste, der kan vippe FCK af tronen