Neymar Jr. som i sommerens transfervindue skiftede FC Barcelona ud til fordel for den franske storklub, Paris Saint Germain, fik søndag aften sit første røde kort for den parisiske klub. Derfor venter der nu en pause på én enkelt kamp til Neymar Jr. efter hans udvisning i kampen mod Marseille.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Neymar Jr. fik rødt kort i kampen mod den franske storklub, Olympique Marseille, sidste søndag for at nikke en skalle til en Marseille-spiller, og nu har det franske fodboldforbund oplyst karantænens længde.

Læs også: Mere drama i Randers FC: Fanklubben nedlægger sig selv i protest mod Gravgaard

Den brasilianske PSG-stjerne er blevet idømt én spilledagskarantæne, så han misser aftenens spændende kamp mod OGC Nice. Det betyder, at Paris Saint Germain må finde alternativer til den ellers velfungerende offensiv, der har buldret derudad i denne sæson.

Læs også: What? Brøndby skal spille kamp på en mandag – her er grunden

Neymar Jr. og Paris SG fører an i Ligue 1 med fire point ned til AS Monaco på andenpladsen efter 10 kampe.

Læs også: Vildt: Så absurd mange spillere er udtaget til den irske landsholds-trup mod Danmark

Men i aften skal PSG altså forsøge at gøre føringen større, når de hjemme på Parc des Princes tager imod ligaens nummer 14 fra Nice – det sker dog uden Neymar Jr. der fik karantæne for at nikke en skalle i søndagens derby mod Olympique Marseille.

Læs også: Det kan de da ikke mene: FC Barcelonas stadion skifter navn

Nice havde i sidste sæson en vanvidssæson i Ligue 1, især anført af Mario Balotelli. Det er dog ikke lykkedes den sydfranske klub at leve op til de gode dyder fra sidste sæson, hvorfor man også må indfinde sig med en plads i tabellens nedre halvdel.

Læs også: Ni spillere har en højere frikøbsklausul end Messi: Se hvem her