Tottenham-træneren Mauricio Pochettino mener at Tottenham-fansene bare skal være rolige, og fortsat vente på fremtiden, hvor Tottenham nok skal stå stærkt.

Af Lasse D. Drescher

Tottenham-træneren Mauricio Pochettino mener at Tottenham-fansene skal forblive rolige, og glæde sig til at det første trofæ i tæt på et årti, ender hos Tottenham. Dog understreger Pochettino at de ikke skal gå og forvente det sker nu og her, men at det nok skal komme.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Pochettino har siden ankomsten i 2014 haft stor fremgang med Tottenham. Pochettino har brugt lang tid på at opbygge sit hold, og nu har den argentinske træner bygget sig en stærk defensiv, og offensiven er samtidig også ret skarp. Så det er kun alle de mindre mangler som mangler, for at Tottenham kan nå toppen, mener Guardian.

Pochettino udtaler følgende til Guardian:

“Et par trofæer og titler ville være fantastisk, det er der ingen tvivl om. Men vi kan ikke skynde os, vi bliver nødt til at være rolige og afventende. Vi skal have det bedste hold, og den stærkeste klub, og mentaliteten skal være på plads.

En vinder-mentalitet, og så skal det nye stadion stå klar. Til den tid, vil vi være klar til at kæmpe, og så vil vi have flere værktøjer, og så kan vi blive blandt verdens bedste hold i verden.”

Læs også: CHOK: Conte på vej fra Chelsea – vil få £350m i hans nye transferbudget