Den 29 årige tyske landsholdsspiller Lukas Podolski har det ikke nemt for tiden. I januar blev det aftalt, at FC Internazionale Milano (kendt som Inter Milan) får lov at låne Podolski for resten af sæsonen. Denne beslutning blev taget på baggrund af angriberens manglende spilletid. Arsenal manageren udtaler, at det på ingen måde havde noget at gøre med Podolski’s evner på fodboldbanen, men udelukkende et problem med for mange spillere på sammen område. “[..] når alt kommer til alt kan kun 11 spiller starte inde” udtalte Arséne Wenger sig i januar i forbindelse med skiftet.

Italiensk kritik er hård ved Podolski

Efter sit skifte i januar har Lukas Podolski haft svært ved at finde sin plads på holdet i Milano. Dette har de italienske medier haft fokus på og ikke alle de kritiske ord har været konstruktive. Vinter skiftet fra Arsenal til Inter Milano er i nogen medier blevet omtalt som sæsonens værste kontrakt aftale. Dette gør Lukas Podolski frustreret i hans samtale med et par journalist:
“Folk bliver ved med at snakke om, hvordan de italienske medier ser på mig”  Beklager Podolski sig til journalisterne og forsætter:
“Hvad jeg gør ved det? Skal jeg bare begrave mig selv og opgiv at spille fodbold?”
“Jeg har altid været en del af holdet og det håber jeg forsætter” Afslutter Podolski i hans samtale med journalisterne.