Den franske storklub PSG har ifølge italiensk medie, stor interesse i Paul Pogba. Franskmanden har ifølge mediet også afsløret, at der er en grund til han godt kunne overveje et PSG-skifte.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Calciomercato skriver nu, at Paul Pogba rygtes væk fra Premier League-storklubben Manchester United. Der er ifølge mediet stor interesse i franske Paul Pogba, fra den franske storklub Paris Saint-Germain.

Neymar

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Pogba spillede en god kamp for Manchester United, i deres comeback mod Manchester City. Kampen blev spillet på Etihad Stadium, og efter de første 45 minutter var De Røde Djævle bagud med to mål.

I løbet af anden halveg formåede Manchester United så at komme tilbage i kampen, og sikre sig sejren. Paul Pogba spillede en rigtig dårlig første halveg, men det var som om det var en helt anden spiller vi så i anden halveg.

Den franske midtbanespiller formåede at lave to scoringer i anden halveg, og så sørgede Chris Smalling for den sidste scoring, som sikrede United sejren. Dog er der en ting som afgør om Pogba vil til PSG, skriver Calciomercato.

Afgørelsen ligger i om brasilianske Neymar stadig er hos den franske storklub, når næste sæson starter. Da det ifølge mediet er det som afgør, om Paul Pogba har interesse i at skifte til den franske storklub.

Går PSG ud og

Men Paris Saint-Germain var i sommeres ude og bruge ekstremt mange penge, på at sikre sig Neymar og Kylian Mbappé. De er efterfølgende kommet lidt i problemer, grundet der har været tvivl om fariplay, mht. de handler som PSG har foretaget.

Dog forventes det ifølge det italienske medie at brasilianeren Neymar, bliver hos den franske storklub PSG. Men om Pogba så kommer, er der større tvivl om. Grunden til det er jo at United formentlig ikke vil sælge, samtidig med at PSG nok ikke vil bruge den sum penge igen på Pogba.

Læs også: Planen er klar: Real vil bytte sig til Hazard