Paul Pogba har set sig varm på Atletico Madrids angriber, Antoine Griezmann. Franskmanden vil gerne have sin landsmand til Old Trafford. Det beretter journaisten Juliens Laurens.

Af: Emil Plovgaard

Den franske landsholdsspiller var kædet sammen med et skifte til Manchester United i løbet af sommerens transfervindue, men en handel blev aldrig til noget.

En handel blev aldrig til noget, da det europæiske fodboldforbund, UEFA, valgte at tildele den spanske klub en transferkarantæne med en varighed på seks måneder.

Den 26-årige angriber har kæmpet med at få sig selv op på sit bedste niveau i La Liga i denne sæson. Hans svingende præstationer har ikke stoppet Barcelona fra at vise interesse i angriberen.

Ifølge flere kilder i Spanien, så har Josep Bartomeu, Barcelonas præsident, og Antoine Griezmann mødtes til en frokost i sidste måned for at sætte yderligere benzin til bålet.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Det er dog ifølge Juliens Laurens Manchester United, som er favoritter til at hente Griezmann. De Røde Djævles rekordindkøb, Paul Pogba, er nære venner med Atletico-stjernen.

– Det bliver interessant at følge. Han har ikke haft en god sæson indtil videre sammenlignet med tidligere, fortæller Laurens til BBC Sport.

– Han var meget tæt på at forlade klubben i sommer, men forblev loyal til klubben, da de ikke kunne købe spillere før januar.

– Barcelona er hans favoritdestination, men jeg er usikker på, hvorvidt de har de påkrævede 100 millioner euro, som er hans frikøbsklausul. Hans ven, Paul Pogba, vil meget gerne have ham til Manchester United.

– Der er også interesse fra Real Madrid, som på et tidspunkt bliver nødt til at købe en stor stjerne. Deres interesse frafalder dog, hvis han ikke forbedrer sit niveau eller spiller godt til VM. Hans frikøbsklausul er til at betale for de fleste topklubber i Europa, men hans lønninger er meget høje. De næste seks måneder har meget stor betydning for ham, fortæller Laurens.

Griezmann har scoret 90 gange i 177 optrædener i alle turneringer under sit fire år lange ophold hos Atletico. Den franske angriber har ikke vundet noget sølvtøj med klubben endnu, på trods af en finaleplads i Champions League i 2016. De Røde Djævle kædes også sammen med Juventus-angriberen Paulo Dybala.