Manchester United er forståeligt nok ikke meget for at lade en af klubbens bedste spillere skifte væk i sommerens transfervindue. Derfor har den sat et højt prisskilt for at skræmme købere som Real Madrid væk.

af: Emil Plovgaard

Paul Pogba
Foto: Gareth Copley/Getty Images

Real Madrid får hård kamp til stregen, hvis de har intentioner om at hente den franske midtbanespiller, Paul Pogba, i sommerens transfervindue.

Franskmanden, der i øjeblikket tørner ud for Ole Gunnar Solskjærs Manchester United, har haft en noget blandet sæson. Lidt ligesom klubben.

Ole Gunnar Solskjær skal forsøge at bygge videre på sit projekt i den kommende sæson. Og her er Paul Pogba en af de mest afgørende spillere.

LÆS OGSÅ: Medie: Chelsea har fundet den perfekte erstatning for Eden Hazard

Franskmanden fungerer som en hjørnesten i den norske træners spillestil, og han er derfor helt uundværlig på Old Trafford.

Paul Pogba og hans agent, Mino Raiola, giver dog ikke op så let. Den tidligere Juventus-spiller vil nemlig gerne skifte til den spanske hovedstad, hvor Real Madrid huserer.

Men før Manchester United overhovedet gider sætte sig ned ved forhandlingsbordet, skal madrilenerne lægge minimum 150 millioner på bordet. Det skriver den spanske Madrid-baseret avis, Marca.

Det er ikke den største avance, Manchester United modtager, såfremt det skulle blive til et salg. Tilbage i sommeren 2016 gav klubben nemlig 114 millioner euro for den franske VM-vinder.