Dette unge talent er hele 1,3 MILLIARD kroner værd. (Getty Images)

Dette unge talent er hele 1,3 MILLIARD kroner værd. (Getty Images)

Pogbas agent, Mino Raiola, som også har andre klienter end Pogba, er nu ude med en noget kontroversiel udtalelse. Han mener nemlig, at det 16-årige stortalent, Gianluigi Donnarumma, er hele 1,3 milliard kroner værd. 

Donnarumma har i denne sæson spillet kampe for AC Milan, hvor han har vist gode takter som målmand. Han har vist så gode takter, at han skal prissættes meget højt. Agenten udtaler til Sport Mediaset:

“Jeg vil sammenligne det med et værk af billedhuggeren Amedeo Modigliani. Værdi: 170 millioner euro (cirka 1,3 milliard kroner).”

Han er en fantastisk fyr, og han er meget vellidt blandt alle.

16-årige Gianluigi Donnarumma har indtil videre optrådt fem gange for AC Milan i Serie A. Han fylder 17 år i slutningen af februar måned.

Hvis han bliver handlet for 1,3 milliard danske kroner, så vil han overtage en rekord fra en anden italiener. Nemlig Gianluigi Buffon, der blev købt af Juventus i 2001 fra Parma for hele 330 millioner kroner.

Generelt er de italienske klubber gode til at skabe målmandstalenter, og den tredjedyreste målmand, der er blevet handlet, er også italiener. På listen finder vi nemlig også Francesco Toldo, der også i 2001 blev købt af Inter fra Fiorentina for 200 millioner kroner.