I dag er det første dag af kvart-finalerne. Skeptikerne hos bookmakerne forventer en pænt kedelig kamp med masser af defensivt spil i Kampen mellem Polen og Portugal. Hos Scandic Bookmakers har de taget denne skepsis i betragtning, så hvis der bliver scoret i første halvleg, så adder de 25 % ovenpå din nettogevinst.

Så nu er spørgsmålet om Ronaldo og Lewandowski og de andre offensive kræfter kan få fyret op under skoene og gjort målene rødglødende.

Polen har i de  4 første kampe kun lukket et enkelt mål ind (inden forlænget og straffe). De har kun lavet 3 mål i de samme kampe. Lewandowski har ikke leveret nogle mål.

GettyImages-543024508

(Foto: GettyImages)

Portugal har lukket 4 mål ind, hvor de 3 mål blev lukket ind i kampen mellem Portugal og Kroatien. Portugal har også kun lavet 4 mål i ordinær spilletid. 2 af disse mål er scoret af Ronaldo. Den sidste kamp, der blev spillet var mod Kroatien i en kamp, hvor jeg husker redaktionen på et tidspunkt henne i 2. halvleg begyndte at diskutere om Portugal havde haft et skud på mål inden for rammerne…. Jeg kan ikke huske enden af diskussionen, men pointen var: Årets og EM’s kedeligeste kamp på den offensive og målskabende side.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Statistikken og aftenens kamp

Statistikken taler sit tydelige sprog: Måltørke og i særdeleshed når det er to defensive hold, der tørner sammen. Puha det er da et dårligt bet eller er det?

Scandic Bookmakers har skudt papegøjen eller har de?

Det virker jo som et risikofrit tilbud fra Scandic Bookmakers i aften, hvor man som spiller ikke har mulighed for at vinde noget. Det er så ikke helt rigtigt. For det første er de her tal slet ikke retvisende, og enhver statistiker vil flække af grin, hvis man brugte disse tal som argument for, at der ikke kan blive scoret i første halvleg. For det andet er der faktisk flere mål, der netop er gået ind i første halvleg. Så det er langt fra et tilbud de kan slynge ud uden risiko, og det kan gøre kampen lidt sjovere – og det er jo sådan set bare en mulighed for at vinde mere ved et bet du nok alligevel ville lave. Gælder i øvrigt kun ved bets på max 500 kroner.

Det var i øvrigt teamet bag sportbonuskode.dk , der gav os tippet om dette bet. Hos dem kan du få en signup bonuskode til Scandic Bookmakers. Så tag lige og brug deres bonuskode, hvis du vil benytte dig af det her tilbud. Du kan finde linket til bonuskoden her. Der er mange sider hvor du kan spille uden NemID og ROFUS. Det er blandt de udenlandske casinoer du kan det, og er du klar, så spil uden om rofus her. Der er masser af gode tips og free spins at hente, så bare gå i krig.