Portos træner, Sergio Conceicao, hylder Liverpool som et af verdens bedste hold – i hvert fald nogen gange. Onsdag aften mødes Porto og Liverpool i kvartfinalen i Champions League.

af: Emil Plovgaard

Sergio Conceicao Porto
Foto: Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Liverpool er rejst en tur til den portugisiske havneby, Porto, hvor returopgøret skal spilles på Estadio do Dragâo.

The Reds har en 2-0-føring med i kufferten forud for returopgøret. Der venter derfor en større opgave for Conceicaos tropper.

”Liverpool spiller fodbold på den måde, som jeg også gerne vil spille,” fortalte den tidligerre portugisiske landsholdsspiller via en tolk på et pressemøde tirsdag.

Deres spillestil og dynamikker er noget, jeg vældig godt kan lide. Jeg kan godt lide den måde, de spiller bolden rundt på, og også hvad de foretager sig uden løb. Det er den samme måde, som jeg anskuer taktikker på.

Efter min mening er de det bedste fodboldspiller i verden, når det lykkes for dem.”

LÆS OGSÅ: Medie: Chelsea har fundet den perfekte erstatning for Eden Hazard

Liverpool var dominerende i det første opgør i sidste uge. Således havde englænderne bolden 66 procent af tiden, ligesom man også affyrede 15 skud.

Porto måtte dog prise sig lykkelige for at kun tre af disse var inden for målrammen. Derfor måtte Liverpool nøjes med to mål fra Naby Keita og Roberto Firmino inden for den første halve time af kampen.