Svagheder

Selvom nogle vil betragte Kolasinac som en komplet venstreback synes vi alligevel, at han med god grund kan lægge flere lag på sin nuværende spil på banen. Hans dårlige fod, den højre, kunne have set bedre dage og det er af de ting, som han kan arbejde på, når han kommer til Emirates Stadium. Derudover er hans teknik og hans driblinger og noget, der gerne skulle være bedre styr på, når man kommer under så et enormt pres, som man gør, når man spiller i Premier League.

Og selvom han formentlig ikke kommer til at skyde specielt meget på mål for Arsenal, så var det alligevel noget man så ham gøre på banen i Tyskland. Det gik aldrig rigtig godt, og måske Kolasinac skulle være glad for, at Arsenal-træner Wenger gerne vil have sine backs til baglinjen for at slå indlæg.

Sidst kunne hans spil på den sidste tredjedel af banen også blive bedre. Hans blik for spillet og hans evne til at deltage i kombinationer på kanten kan også forbedres.

Styrker

Hans største styrker er hans tacklinger, der altid sidder, hvor de skal. Han kommer sjældent for sent og laver få frispark. Et glimrende eksempel på den førnævnte kamp mod Borussia Dortmund, hvor han flere gange overraskede i dueller med Aubameyang og Pulisic. Kolasinac har en fantastiske evne til at time sine glidende tacklinger og kombinerer man det, med hans stærke fysisk og hans overraskende hurtighed kan selv de bedste fløjspillere, som Eden Hazard, Sane og Rashford få problemer med at kommer igennem på højrekanten.