William Carvalho er ifølge et engelsk medie tæt på et skifte, mod Premier League-giganten Arsenal. Carvalho forventes at kunne gå direkte ind i startopstillingen, såfremt han fortsætter de gode takter.

Af Lasse D. Drescher

Sporting Lissabon-stjernen William Carvalho på 25 år, har i den seneste periode været rygtet væk fra Sporting. Der har været stor interesse fra Premier League-storklubben Arsenal, og det er endnu engang London-klubben som forventes at være favoritter.

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

William Carvalho kunne ifølge mange være en fantastisk signing for Arsenal, eftersom de lidt mangler den soldie klippe på midtbanen. Sidste sommer hentede Arsenal Granit Xhaka til klubben, men han har ikke overbevist om at han er et solidt førstevalg.

Det engelske medie Express skriver at Arsenal skulle have samtaler med William Carvalho, og derfor tyder det så på at der er en mulig handel undervejs. Booking-sitet BetStars har Arsenal som kæmpe favoritter, til at hente Carvalho til klubben.

Kan portugiseren gå direkte ind i Arsenals startopstilling?

Sporting-profilen har optrådt 155 kampe for den portugisiske storklub. Carvalho har konrakt med Sporting frem til 2020, og derfor forventes det at portugiseren vil koste lidt mere at hente væk fra Sporting.

Læs også: Officielt: Crystal Palace køber spiller for 79 millioner