Af Anders Lang Jensen

Den franske Atletico Madrid-angriber Antoine Griezmann er i lang tid efterhånden rygtet til særligt den engelske Premier League, hvor Jose Mourinho og Manchester United står klar med åbne arme. Denne sommer blev spanske FC Barcelona dog også rygtet lune på den franske spydspids.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

En sådan sommerhandel blev dog aldrig noget, hvorfor Griezmann fortsat er at finde i den spanske hovedstad hos de hvid og rødstribede madrilenere. Men holdet på Old Trafford er angiveligt fortsat varme på at lande den franske landsholdsstjerne allerede til januar.

For den engelske avis Daily Mirror beretter nu, at The Red Devils er favoritter til at hente Griezmann til januar, hvor vinterens korte transfervindue slår dørene op. De engelske bookmakere forventer, at hvis et skifte skal ske, for den franske stjerne bliver til det Theatre of Dreams. Det kommer fra firmaet SkyBet, som melder United foran i kapløbet efterfuldt af Chelsea, PSG og Arsenal.

Photo by Aurelien Meunier/Getty Images

Denne sommer var Griezmann konstant meldt tæt på United, og Jose Mourinho var angiveligt også desperat efter at tilknytte Atletico-stjernen til klubben. Der var en stor angriberjagt hos den portugisiske manager denne sommer, og man endte med at skrive under med belgiske Romelu Lukaku.

Mirror melder dog om en interesse, der stadig står på, og at de stenrige ejere i Manchester United er klar med et stort transferbudget blot til januars transfervindue, så et mesterskab kan ende, ikke bare i Manchester, men på Old Trafford i stedet for de lyseblå rivaler på Etihad og Manchester City.

En transferkabale hos Diego Simeones mandskab kan være på tale til vinter. Her er spanske Diego Costa klar til at tørne ud for Atletico, efter han skifter fra Chelsea og kan trække klubbens trøje over hovedet med spilletilladelse i det nye år.

Derfor kan franske Griezmann skifte væk fra den spanske hovedstad for at gøre plads til Diego Costa, der ankommer og skal spille fast i madrilenernes angrib.