Det er Manchester City som ifølge italiensk medie, jagter den velspillende Napoli-venstreback Faouzi Ghoulam. Det forventes at Manchester City er klar, til at udløse Ghoulams frikøbsklausul.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato, skriver at Premier League-storklub viser interesse i Serie A-forsvarsspiller. Det er Napoli-venstrebacken Faouzi Ghoulam, som rygtes mod den engelske storklub Manchester City og Liverpool.

(Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Den 26-årige Napoli-spiller har været super velspillende, og derfor forventes det at Faouzi Ghoulam bliver dyr at sikre sig. Prisen på Ghoulam ligger ifølge Calciomercato på omkring 375.000.000 kroner.

Der er nemlig en frikøbsklausul som skal udløses, før at et skifte på nogen måde kan komme på tale. Men det forventes at Premier League-storklubben skulle være klar, til at sende de mange penge mod den italienske storklub.

Manchester City har allerede franskmanden Benjamin Mendy i klubben, og så bliver Fabian Delph brugt som reserve. Men problemet er lidt at Fabian Delph ikke er venstreback, og derfor forventes det at der bliver forstærket.

Faouzi Ghoulam underskrev for kort tid siden, en kontraktforlængelse hvor der også var den førnævnte frikøbsklausul inkluderet. Men det ændrer ikke på at Serie A-storklubben er klar til at sælge, såfremt frikøbsklausulen bliver udløst.

Napoli-venstrebacken skal overveje valget

Calciomercato skriver samtidig at Faouzi Ghoulam bør overveje hans valg, såfremt at hans frikøbsklausul udløses. Eftersom at Ghoulam ikke kan være sikker, på at han får meget spilletid hos Manchester City.

Det er formentlig noget som Napoli-stjernen skal aftale med Pep Guardiola og Manchester City, såfremt at de to parter når så langt i samtalen.

Manchester City har i sommers været ude og bruge rigtig mange penge, men de ligger også nummer et i Premier League. Derfor forventes det at Pep Guardiola formentlig får lov, til at sikre sig flere spillere, da det indtil videre går godt for den spanske træner hos Manchester-storklubben.

Læs også: Conte siger: Hvis denne spiller skifter til Manchester City, bliver de uovervindelige