Jagten på en forstærkning til Manchester United-offensiven fortsætter, og nu bliver der kigget mod den hollandske storklub Ajax Amsterdam.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie Yahoo Sport, har Premier League-storklubben Manchester United en ung spiller i kikkerten. Det er det hollandske Ajax-talent Justin Kluivert som kunne hjælpe Manchester Uniteds offensiv, ifølge mediet.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Grundene til at Justin Kluivert kunne være solid, er ifølge mediet fordi at Kluivert er velspillende. Samtidig med at han ikke forventes at koste alt for meget, at hente væk fra den hollandske storklub.

En anden spiller som har været rygtet mod Manchester United, er den franske AS Monaco-stjerne Thomas Lemar. Dog kommer Thomas Lemar til at koste en del, såfremt at Manchester United vil sikre sig franskmanden.

Arsenal-stjernen Mesut Özil har også været sat i forbindelse med et skifte til Old Trafford. Dog er der nogle ting som skal overvejes, hos Manchester United. De skal overveje om de jagter en der går direkte ind på holdet, eller bare en solid reserve.

Det må understreges at AS Monaco-stjernen Thomas Lemar, og tyske Mesut Özil begge må forventes at kunne gå direkte ind på holdet. Men kigger man på 18-årige Justin Kluivert, ville han nok være en energisk indskifter.

Er hollænderen en mulighed for Manchester United?

Justin Kluivert har det velkendte efternavn, og ja han er søn af fodboldlegenden Patrick Kluivert. Ajax-talentet er samtidig repræsenteret af fodboldagenten Mino Raiola, som José Mourinho har et godt forhold til.

Yahoo Sport skriver at Mourinho formentlig vil forsøge at snakke med Mino Raiola, om muligheden for at se Justin Kluivert på Old Trafford.

Hvor vidt Justin Kluivert så har mod på at skifte til Premier League-storklubben vides ikke. Da man må gå ud fra, at Kluivert ikke får en fast plads i startopstillingen. Derfor skal skiftet overvejes nøje.

Læs også: Manchester United jagter engelsk talent