Forsvarsspillere – Hot

Antonio Valencia – Manchester United-højrebacken scorede et flot mål i sidste runde, da The Red Devils smadrede rivalerne fra Everton hjemme på Old Trafford. I denne runde er modstanderen så Southampton og her bliver anførerens vigtigste opgave at forsøge at holdet nullet endnu en gang.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Kyle Walker -Den engelske landsholdsspiller er kommet godt i gang i sin nye klub. Han skiftede i sommers fra Tottenham til Manchester City og i den blå del af Manchester har Walker allerede imponeret. Han lavede i sidste runde to assists og måske fortsætter han i oplæggerens rolle i weekende, når modstanderen er Crystal Palace.

Forsvarsspillere – Not

Chris Lowe – Den tyske forsvarsspiller Chris Lowe, der primært spiller venstreback kommer formentligt til at tabe i weekendens kamp mod Burnley, der plejer at have et godt tag på oprykkerne fra Huddersfield. Dette på trods af, at resten af Huddersfield-bagkæden har været stærk. Lowe er lige pt. den bare det svageste led og det kommer til udtryk, når holdet taber.

James Milner – Liverpool tabte i midtugen til de tidligere engelske mestre fra Leicester City i pokalturneringen og engelske James Milner havde ikke en af sine bedste kampe. Af den grund er det usikkert om den tidligere Everton- og Manchester City-spiller kommer til at starte inde i weekenden.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side