Midtbanespillere – Hot

Manuel Lanzini – Den argentinske offensivpiller elsker at score mål; specielt mod Tottenham. I hans sidste to kampe mod træner Mauricio Pochettinos mandskab har han nettet to gange og det gør altså West Ham Uniteds angriber Manuel Lanzini til en af de hotteste spillere i øjeblikket. West Ham møder nemlig Tottenham i næste Premier League-runde.

David Silva – Den 31-årige offensive midtbanespiller har nærmest magisk i sidste runde mod Watford, der blev knust med hele 6-0. Den spanske fodboldspiller lavede to assists og mon ikke han fortsætter endnu en gang i weekenden.

Midtbanespillere – Not

Willian – Den brasilianske fløjspiller arbejdede godt i sidste runde mod Arsenal, men han lykkedes ikke med sine offensive aktioner og det har været kendetegnet for Willian i de første 5 kampe af Premier League. Han har ikke scoret og kun lavet én assists.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Juan Mata – Den tidligere Chelsea-spiller Juan Mata har spillet flere kampe fra start og træner Jose Mourinho har vist overraskende meget tillid til offensivspillere, der dog ikke har kvitteret med mål og/eller assists. Hvornår kommer Mata i gang?

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side