Den engelske midterklub Crystal Palace har leveret solide præstationer efter, at de rykkede op i Premier League, hvor de sidste sæson formåede at overvintre på en 10. plads. Alan Pardew skiftede sidste sæson tilværelsen i Newcastle ud med Crystal Palace. Nu har Pardew allerede skrevet sig ind i klubbens historie ved at slå transferrekorden i Crystal Palace.

Læs også: Det nye Premier League kampprogram er ude

Crystal Palace har ifølge Dailymail i dag annonceret indkøbet af Paris Saint-Germains franske midtbanespiller Yohan Cabaye. Indkøbet af Cabaye bliver Crystal Palace dyreste indkøb nogensinde, da han er blevet hentet til klubben for omkring 86 millioner kroner. Dette betyder også et gensyn mellem Cabaye og Pardew, da Cabaye spillede i Newcastle inden han skiftede til de franske ligamestre fra Paris.

Yohan Cabaye har skrevet under på en tre-årige kontrakt, hvor han er klar til at tørne ud for sin nye klub på Selhurst Park.

Læs også: Se de nye trøjer for Premier League klubberne her

Cabaye udtaler sig om skiftet

Cabaye har udtalt sin begejstring for skiftet til Crystal Palace på deres officielle hjemmeside:

– Jeg er glad for at være kommet hertil. Jeg ville gerne til Crystal Palace og spille, fordi de har rigtig mange gode spillere. De var gode sidste sæson, og jeg tror at de kan konkurrere om at komme i top-8.

Yohan Cabaye beskriver endvidere, hvordan Alan Pardews tilstedeværelse klubben også var bærende drivkraft for skiftet.