Den talentfulde islænding, Arnor Gudjohnsen, som er halvbror til Eidur Gudjohnsen, har skrevet under på en tre-årig kontrakt med Swansea efter et succesfuldt prøveophold i den walisiske klub. Gudjohnsen træder ind i klubbens U/18-trup i den kommende sæson.

MARSEILLE, FRANCE – JUNE 18: Eidur Gudjohnsen of Iceland applauds supporters during the UEFA EURO 2016 Group F match between Iceland and Hungary at Stade Velodrome on June 18, 2016 in Marseille, France. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Gudjohnsen er halvbror til Eidur, den tidligere Premier League- og La Liga-titelvinder og Islands topscorer nummer 1 – og søn af Arnor Gudjohnsen Senior, som også er en islandsk fodboldlegende.

Den 16-årige Gudjohnsen ankommer til Swansea fra den islandske klub, Breidablik, som i øjeblikket ligger i den bedste islandske række. I sidste sæson optrådte han for klubben i UEFA Youth League.

Gudjohnsen bliver ikke den eneste islænding i Swansea. Han bliver budt velkommen af hans landsmand, Gylfi Sigurdsson.

Til Swanseas hjemmeside udtaler Gudjohnsen følgende:

“Jeg ser frem til udfordringen, og jeg kan ikke vente med at starte i klubben. Jeg ønsker at udvikle mig, både på og udenfor banen, og arbejde mig hen imod førsteholdsfodbold.

Min far og bror har hjulpet mig en del igennem min karriere. De har givet mig gode råd med på vejen.”

Læs også: Cardiff afviser Hull – Så vanvittigt meget koster Zohore