Den 26-årige Benfica-kantspiller André Carrillo rygtes væk fra den portugisiske storklub, og mod Premier League. Clubcall understreger dog, at de på ingen måde forstår hvorfor Premier League-klubben viser interesse.

Af Lasse D. Drescher

André Carrillo har været en af de bedre spillere i den portugisiske liga, i løbet af de seneste par sæsoner. Carrillo var først en succes hos Sporting, sidste sommer skiftede Carrillo så Sporting ud med konkurrenten Benfica.

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Derefter har det ikke ligefrem gået iden rigtige retning. Nu rygtes den 26-årige kantspiller væk fra portugisisk fodbold, og der er ifølge Clubcall stor interesse fra Premier League. Det er Premier League-klubben Watford, som jagter Benfica-spilleren.

Det blev til 20 kampe for André Carrillo i den seneste sæson. Det blev blot til to scoringer for Carrillo, og det er ikke ligefrem imponerende. Mediet understreger at selvom Carillo er kantspiller, så bør Benfica-spilleren kunne lave mere end to scoringer.

Hvorfor jagter Premier League-klubben egentlig Benfica-spilleren?

Det må derfor understreges at mediet ikke helt forstår Watfords store interesse, i den egentlig ikke så velspillende Benfica-spiller. Mediet skriver samtidig at det forventes at André Carrillo koster omkring 110.000.000 kroner.

Læs også: LISTE: Spillere, der blevet købt af europæiske storklubber fra Kina