Den spanske kantspiller Jesé Rodriguez rygtes væk fra Paris Saint-Germain. Der er ifølge engelsk medie stor interesse i Jesé, fra Premier League-klubben Stoke City.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Telegraph skriver, at Premier League-klubben Stoke City er på jagt efter en forstærkning. Stoke jagter ifølge mediet en ny kantspiller, det er formentlig efter de solgte Marko Arnautovic til West Ham.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Marko Arnautovic var uden tvivl en af de vigtigste spillere, Premier League-klubben Stoke havde i den seneste sæson. Den østrigste kant blev også solgt for en solid som, så derfor forventes det også at Stoke går ud og forstærker sig.

Det er den 24-årige PSG-kantspiller Jesé Rodriguez som rygtes væk fra den franske storklub. Jesé er en erfaren spiller, både fordi han har været hos PSG men også fra hans tid hos den spanske storklub Real Madrid.

Fair pris for den spanske kantspiller?

The Telegraph skriver at Jesé forventes at koste omkring 180.000.000 kroner, at hente væk fra den franske hovedstadsklub.

Jesé var i den seneste sæson udlejet til den spanske klub Las Palmas. Den spanske kantspiller formåede kun at få 16 kampe for den spanske klub. Samtidig med at det ikke blev til meget spilletid, formåede Jesé blot at lave tre scoringer.

Stoke City har ifølge mediet planer om at hente spillere til klubben, for at forstærke sig. Stoke har allerede sikret sig Chelsea-forsvarsspilleren Kurt Zouma, dog har Stoke kun sikret sig franskmanden på en låneaftale.

Læs også: Arsenal-angriber rygtes mod Premier League-konkurrent