Det engelske medie Daily Mail skriver at der er interesse i Besiktas-angriberen Cenk Tosun. Interessen kommer fra tre Premier League-klubber.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Mail skriver at der er tre Premier League-klubber, som viser interesse i Besiktas-angriberen Cenk Tosun. Det er ifølge mediet Tottenham Hotspur, Crystal Palace og Newcastle som er i kamp om den tyrkiske angriber.

(Photo by Burak Kara/Getty Images)

Cenk Tosun spillede for den tyrkiske klub Gaziantepspor før han i 2014 skrev under med konkurrenten Besiktas. 26-årige Tosun nåede hos Gaziantepspor at spille 122 kampe, hvor det samtidig blev til 44 mål.

Efter skiftet til Besiktas er det blot gået endnu bedre for den tyrkiske angriber. Det er i 83 kampe blevet til 34 mål for den velspillende tyrkiske angriber. Det vil altså sige at Tosun næsten har scoret det samme antal mål for Besiktas, i hele 39 færre kampe end hos Gaziantepspor.

Hvor kommer vi til at se tyrkeren i den nærmeste fremtid?

Den tyrkiske storklub Besiktas jagter ifølge mediet et beløb på omkring 150.000.000 kroner. Det er et beløb som de tre Premier League-klubber bør kunne betale allesammen, ifølge det engelske medie.

Læs også: Manchester United-spiller forventes at forlænge konrakt før december