Engelsk medie skriver at der er to Premier League-klubber, som jagter den 29-årige franske Sevilla-spiller Steven N’Zonzi. Franskmanden er ikke en favorit hos den nye Sevilla-træner, derfor kunne et skifte væk være en mulighed.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Daily Express mener at Arsenal har udset sig, deres første signing i januars transfervindue. Det er en forstærkning til midtbanen, og de finder spilleren hos La Liga-storklubben Sevilla.

(Photo by Jean Paul Thomas/Icon Sport) (Photo by Jean Paul Thomas/Icon Sport via Getty Images)

Det er den 29-årige franske midtbanespiller Steven N’Zonzi. Franskmanden har ikke fået den bedste start med den nye Sevilla-træner, og derfor rygtes N’Zonzi væk fra den spanske storklub grundet uenigheden.

Steven N’Zonzi forventes at koste omkring 225.000.000 kroner, at hente væk fra den spanske storklub. Det forventes at Arsenal er klar til at tilbyde Steven N’Zonzi en plads direkte ind i startopstillingen, hvilket formentlig er noget N’Zonzi gerne vil have.

Der er flere spillere som Arsenal er sat i forbindelse med, da det forventes de skal ud og forstærke sig. Såfremt de gerne vil slutte sig til toppen af Premier League igen. Så de også kæmper med om de gode pladser i toppen.

29-årige Steven N’Zonzi er ifølge mediet Arsenals førsteprioritet, det måske også fordi han ikke er så ønsket hos Sevilla-træneren. N’Zonzi viste også hos Sevilla specielt i sidste sæson, hvor solid han egentlig er.

Derfor forventes det at Arsenal bør kunne sikre sig den franske midtbanespiller, da han som tidligere nævnt ønsker at forlade Sevilla.

Daily Express skriver samtidig at Sam Allardyce og Everton også har fået øjnene op, for den franske midtbanespiller. Dog må det forventes at Steven N’Zonzi foretrækker at skifte til Arsenal frem for deres konkurrent Everton.

Chancen for at Steven N’Zonzi kommer til at spille Champions League eller Europa League igen, er større hos Arsenal end Everton. Så det må forventes at Sevilla-spilleren helst vil skrive under med London-storklubben Arsenal.

Læs også: Disse 6 spillere kan bryde igennem på Chelseas førstehold lige om lidt